28/09/2020 28/09/2020 Στήριξη Λονδίνου σε ψηφίσματα για Βαρώσια και λύση του Κυπριακού εκφράζει η Γ. Μόρτον προς σερ Ρότζερ Γκέιλ Την πλήρη υποστήριξη του Ηνωμένου Βασιλείου στα ψηφίσματα που αφορούν την περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου επαναδιατυπώνει η αρμόδια Υφυπουργός Εξωτερικών Γουέντι Μόρτον σε απαντητική επιστολή προς τον σερ Ρότζερ Γκέιλ, σύμφωνα με το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων. Ο...
28 Σεπτεμβρίου, 2020 - 20:24
Τελευταία ενημέρωση: 28/09/2020 - 20:47

Το Λονδίνο στηρίζει ψήφισμα για τα Βαρώσια

Διαδώστε:
Το Λονδίνο στηρίζει ψήφισμα για τα Βαρώσια

Στήριξη Λονδίνου σε ψηφίσματα για Βαρώσια και λύση του Κυπριακού εκφράζει η Γ. Μόρτον προς σερ Ρότζερ Γκέιλ

Την πλήρη υποστήριξη του Ηνωμένου Βασιλείου στα ψηφίσματα που αφορούν την περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου επαναδιατυπώνει η αρμόδια Υφυπουργός Εξωτερικών Γουέντι Μόρτον σε απαντητική επιστολή προς τον σερ Ρότζερ Γκέιλ, σύμφωνα με το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο φιλοκύπριος βουλευτής των Συντηρητικών και Πρόεδρος της Διακομματικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για την Κύπρο είχε εγείρει το παράνομο της πρόθεσης για άνοιγμα των Βαρωσίων σε μη νόμιμους κατοίκους με επιστολή του προς το Foreign Office.

Η αρμόδια για την Ευρωπαϊκή Γειτονιά Υφυπουργός τονίζει πως το Λονδίνο στηρίζει όλα τα συναφή ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας, περιλαμβανομένων των 550 και 789.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων