10/12/2021 10/12/2021 Ανακοίνωση για τη συνάντηση που είχαν σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο στο Μέγαρο Μαξίμου εξέδωσε ο το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Αναλυτικά αναφέρει: Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σήμερα συνάντηση, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμο. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ενόψει της παρουσίας του Πρωθυπουργού στην...
10 Δεκεμβρίου, 2021 - 11:40

Το Μαξίμου για τη συνάντηση Πρωθυπουργού- Αρχιεπισκόπου

Διαδώστε:
Το Μαξίμου για τη συνάντηση Πρωθυπουργού- Αρχιεπισκόπου

Ανακοίνωση για τη συνάντηση που είχαν σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο στο Μέγαρο Μαξίμου εξέδωσε ο το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.

Αναλυτικά αναφέρει:

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σήμερα συνάντηση, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ενόψει της παρουσίας του Πρωθυπουργού στην έκτακτη συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου, ύστερα από επίσημη πρόκληση της ΔΙΣ.

Στη συνάντηση μετείχε η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων