09/04/2020 09/04/2020 Το νέο βίντεο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας με το μήνυμα Μένουμε Σπίτι, βγαίνουμε νικητές, επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Έλληνες, και ειδικά όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. “Για όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, για όλους τους Έλληνες που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να ξεπεράσουμε...
09 Απριλίου, 2020 - 10:00
Τελευταία ενημέρωση: 09/04/2020 - 9:01

Το “μεγάλο ευχαριστώ” στους Ήρωες της πρώτης Γραμμής (βίντεο)

Διαδώστε:
Το “μεγάλο ευχαριστώ” στους Ήρωες της πρώτης Γραμμής (βίντεο)

Το νέο βίντεο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας με το μήνυμα Μένουμε Σπίτι, βγαίνουμε νικητές, επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Έλληνες, και ειδικά όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

“Για όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, για όλους τους Έλληνες που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να ξεπεράσουμε αυτή τη δυσκολία, για κάθε έναν από εμάς που επιλέγει να κάνει το σωστό για την κοινωνία: ένα μεγάλο ευχαριστώ. Μένουμε σπίτι. Βγαίνουμε νικητές” επισημαίνει στο λογαριασμό του στο Twitter ο πρωθυπουργός.

Στο τραγούδι της ΓΓΠΠ ακούγεται το γνωστό τραγούδι του Διονύση Σαββόπουλου Το Περιβόλι.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων