15/08/2023 15/08/2023 Μήνυμα για την μεγάλη εορτή της Ορθοδοξίας, την Κοίμηση της Θεοτόκου, έστειλε μέσα από ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Κυριάκος Πιερρακάκης.  Συνοδεύοντας την ανάρτησή του με μια εικόνα από που δείχνει μία εκκλησία σε Αιγαιοπελαγίτικο ρυθμό, ο κ. Πιερρακάκης ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους και σε όλες....
15 Αυγούστου, 2023 - 11:08
Τελευταία ενημέρωση: 15/08/2023 - 11:11

Το μήνυμα του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Διαδώστε:
Το μήνυμα του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Μήνυμα για την μεγάλη εορτή της Ορθοδοξίας, την Κοίμηση της Θεοτόκου, έστειλε μέσα από ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Κυριάκος Πιερρακάκης

Συνοδεύοντας την ανάρτησή του με μια εικόνα από που δείχνει μία εκκλησία σε Αιγαιοπελαγίτικο ρυθμό, ο κ. Πιερρακάκης ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους και σε όλες.

“Χρόνια πολλά για αυτή την τόσο ξεχωριστή ημέρα για τη Χριστιανοσύνη, την Ορθοδοξία, τον Ελληνισμό. Υγεία, πρόοδο και ευημερία σε όλες και όλους!”, έγραψε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων