26/03/2023 29/03/2023 Το γνωστότερο μνημείο του Τορίνο, η Μόλε Αντονελιάνα, φωτίσθηκε το βράδυ του Σαββάτου 25 Μαρτίου 2023 με τη Γαλανόλευκη σημαία και το σύνθημα «Ελευθερία ή θάνατος». Η πρωτοβουλία ανήκει στο Επίτιμο Προξενείο της χώρας μας στο Τορίνο, σε συνεργασία με το Τμήμα Πολιτισμού του δήμου και με τη χορηγία του Ιταλοελληνικού οργανισμού για την εκπαίδευση,...
26 Μαρτίου, 2023 - 20:44
Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2023 - 0:04

Το μνημείο-σύμβολο του Τορίνο φωτίστηκε με τη Γαλανόλευκη

Διαδώστε:
Το μνημείο-σύμβολο του Τορίνο φωτίστηκε με τη Γαλανόλευκη

Το γνωστότερο μνημείο του Τορίνο, η Μόλε Αντονελιάνα, φωτίσθηκε το βράδυ του Σαββάτου 25 Μαρτίου 2023 με τη Γαλανόλευκη σημαία και το σύνθημα «Ελευθερία ή θάνατος».

Η πρωτοβουλία ανήκει στο Επίτιμο Προξενείο της χώρας μας στο Τορίνο, σε συνεργασία με το Τμήμα Πολιτισμού του δήμου και με τη χορηγία του Ιταλοελληνικού οργανισμού για την εκπαίδευση, Microkosmos.

Το κτήριο της Μόλε Αντονελιάνα είναι το γνωστότερο της πόλης του Τορίνο, ύψους 166 μέτρων, και φιλοξενεί το Εθνικό Μουσείο Κινηματογράφου της χώρας.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων