25/10/2021 25/10/2021 Η σπορά του λόγου του Θεού συνεχίζεται και αυτόν τον χειμώνα. Από τις 25 Οκτωβρίου 2021, το νέο πρόγραμμα του Ραδιοφώνου Pemptousia.fm θα είναι κοντά σας με εκπομπές ενημερωτικές, κοινωνικές, θεολογικές, πολιτιστικές και δελτία ειδήσεων. Με ορθόδοξο πνευματικό περιεχόμενο, με εκπομπές για τον πολιτισμό, την παιδεία, τις επιστήμες και με πολλή ενημέρωση ευελπιστούμε να γίνουμε...
25 Οκτωβρίου, 2021 - 13:25
Τελευταία ενημέρωση: 25/10/2021 - 13:24

Το νέο πρόγραμμα του Pemptousia.fm από σήμερα κοντά σας

Διαδώστε:
Το νέο πρόγραμμα του Pemptousia.fm από σήμερα κοντά σας

Η σπορά του λόγου του Θεού συνεχίζεται και αυτόν τον χειμώνα.

Από τις 25 Οκτωβρίου 2021, το νέο πρόγραμμα του Ραδιοφώνου Pemptousia.fm θα είναι κοντά σας με εκπομπές ενημερωτικές, κοινωνικές, θεολογικές, πολιτιστικές και δελτία ειδήσεων.

Με ορθόδοξο πνευματικό περιεχόμενο, με εκπομπές για τον πολιτισμό, την παιδεία, τις επιστήμες και με πολλή ενημέρωση ευελπιστούμε να γίνουμε το δικό σας ραδιόφωνο.

Μείνετε συντονισμένοι στις σελίδες της Πεμπτουσίας και του Διεθνούς Πρακτορείου Εκκλησιαστικών Ειδήσεων Orthodoxia News Agency, ώστε επιλέγοντας το εικονίδιο του pemptousia fm να ακούτε του πρόγραμμά μας όλο το 24ωρο.

Pemptousia.fm ο λόγος του Θεού στο Διαδικτυακό ραδιόφωνο.

Δείτε το πρόγραμμα του ραδιοφώνου της Πεμπτουσίας εδώ

Πώς ακούω pemptousia.fm; Πώς χρησιμοποιώ το podcast σε κινητές συσκευές; – Οδηγίες χρήσης

Για να ακούσετε τις εκπομπές του pemptousia.fm σε podcast πατήστε εδώ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων