14/10/2020 14/10/2020 ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΝΕΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ. Από τις 19 Οκτωβρίου 2020, το νέο πρόγραμμα του Ραδιοφώνου Pemptousia.fm θα είναι κοντά σας με νέα πρόσωπα και νέες εκπομπές. Με ορθόδοξο πνευματικό περιεχόμενο, με εκπομπές για τον πολιτισμό, την παιδεία, τις επιστήμες αλλά και με πολλή ενημέρωση ευελπιστούμε να γίνουμε το δικό σας ραδιόφωνο. Λίγο πριν την ανατολή του...
14 Οκτωβρίου, 2020 - 19:31
Τελευταία ενημέρωση: 14/10/2020 - 23:12

Tο νέο ραδιόφωνο της Πεμπτουσίας κοντά σας στις 19 Οκτωβρίου

Διαδώστε:
Tο νέο ραδιόφωνο της Πεμπτουσίας κοντά σας στις 19 Οκτωβρίου

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΝΕΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ.

Από τις 19 Οκτωβρίου 2020, το νέο πρόγραμμα του Ραδιοφώνου Pemptousia.fm θα είναι κοντά σας με νέα πρόσωπα και νέες εκπομπές.

Με ορθόδοξο πνευματικό περιεχόμενο, με εκπομπές για τον πολιτισμό, την παιδεία, τις επιστήμες αλλά και με πολλή ενημέρωση ευελπιστούμε να γίνουμε το δικό σας ραδιόφωνο.

Λίγο πριν την ανατολή του νέου τηλεοπτικού μας προγράμματος, το ραδιόφωνο κάνει την αρχή προετοιμάζοντας μια νέα εποχή για τα διαδικτυακά μέσα του Ινστιτούτου Άγιος Μάξιμος ο Γραικός.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων