16/08/2020 16/08/2020 Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας με μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μίλησε για την Παναγία τονίζοντας ότι “συγχωρεί και δεν τιμωρεί, και το όνομά της βρίσκεται στα χείλη όσων αισθάνονται ότι έχουν την ανάγκη της” και έστειλε μήνυμα στους Έλληνες και τις Ελληνίδες για την κατάσταση που...
16 Αυγούστου, 2020 - 9:27
Τελευταία ενημέρωση: 16/08/2020 - 8:58

“Το όνομά Της βρίσκεται στα χείλη όσων έχουν την ανάγκη Της”

Διαδώστε:
“Το όνομά Της βρίσκεται στα χείλη όσων έχουν την ανάγκη Της”

Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας με μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μίλησε για την Παναγία τονίζοντας ότι “συγχωρεί και δεν τιμωρεί, και το όνομά της βρίσκεται στα χείλη όσων αισθάνονται ότι έχουν την ανάγκη της” και έστειλε μήνυμα στους Έλληνες και τις Ελληνίδες για την κατάσταση που βιώνει η χώρα και ο κόσμος ολόκληρος. 

Συγκεκριμένα ο κ. Τσίπρας ανέφερε: “Ο λαός μας τιμά σήμερα την Παναγία. Την Aνύμφευτη Nύμφη, την Υπέρμαχο Στρατηγό, την Ελεούσα, τη Γιάτρισσα, τη Θαλασσινή, την Παρηγορήτρα. Τη Μάνα που προστατεύει τους αδύναμους και σκέπει τους αδικημένους. Που συγχωρεί και δεν τιμωρεί, και το όνομά της βρίσκεται στα χείλη όσων αισθάνονται ότι έχουν την ανάγκη της. Στις σκοτεινές μέρες που περνάμε, με την υγειονομική και την οικονομική κρίση, αλλά και με τις τουρκικές προκλήσεις σε βάρος της πατρίδας μας, χρειαζόμαστε όλες και όλοι το κουράγιο, την ελπίδα, το φως, που η πίστη καθενός, αλλά και ο σεβασμός στην πίστη καθενός, στις παραδόσεις και στη λαϊκή ψυχή, μπορούν να προσφέρουν».

Ενώ καταλήγει το μήνυμά του ευχόμενος: «Χρόνια πολλά στις απανταχού Ελληνίδες, χρόνια πολλά στους απανταχού Έλληνες!».

Δείτε την ανάρτησή του στο Facebook: 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων