10/09/2023 11/09/2023 Στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων «Αναγνωστάκης» του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 10 Σεπτεμβρίου 2023, ο Αγιασμός και η επίδοση σχολικής τσάντας στα παιδιά των πολυτέκνων οικογενειών που θα πάνε φέτος στην πρώτη Δημοτικού. Γραφείο Ρεπορτάζ ope.gr Παρών έδωσαν στην εκδήλωση και απηύθυναν χαιρετισμό ο Περιφειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης...
10 Σεπτεμβρίου, 2023 - 21:03
Τελευταία ενημέρωση: 11/09/2023 - 22:26

To ope.gr στην εκδήλωση παράδοσης σχολικής τσάντας του Συλλόγου Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης

Διαδώστε:
To ope.gr στην εκδήλωση παράδοσης σχολικής τσάντας του Συλλόγου Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης

Στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων «Αναγνωστάκης» του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 10 Σεπτεμβρίου 2023, ο Αγιασμός και η επίδοση σχολικής τσάντας στα παιδιά των πολυτέκνων οικογενειών που θα πάνε φέτος στην πρώτη Δημοτικού.

  • Γραφείο Ρεπορτάζ ope.gr

Παρών έδωσαν στην εκδήλωση και απηύθυναν χαιρετισμό ο Περιφειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας, βουλευτές και εκπρόσωποι των Σωμάτων ασφαλείας.

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από πολύτεκνες οικογένειες μαζί με τα παιδιά τους.

Ο δραστήριος Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης «Άγιοι Πάντες» κ. Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και σε μια εκδήλωση-γιορτή παρέδωσε τις σχολικές τσάντες στα παιδιά των πολύτεκνων οικογενειών που θα φοιτήσουν φέτος στην πρώτη Δημοτικού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων