29/01/2021 29/01/2021 Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συναντήθηκε σήμερα με τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή, ο οποίος την ενημέρωσε για θέματα των αρμοδιοτήτων του. Ο κ. Στεφανής παρουσίασε στην κ. Σακελλαροπούλου το σχέδιο για τη δημιουργία Πάρκου Ναυτικής Παράδοσης στην περιοχή του Φλοίσβου, όπου βρίσκεται αγκυροβολημένο το θωρηκτό «Γ. Αβέρωφ». Στο Πάρκο αναμένεται να φιλοξενηθούν...
29 Ιανουαρίου, 2021 - 19:31
Τελευταία ενημέρωση: 29/01/2021 - 18:55

Το Πάρκο Ναυτικής Παράδοσης στον Φλοίσβο

Διαδώστε:
Το Πάρκο Ναυτικής Παράδοσης στον Φλοίσβο

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συναντήθηκε σήμερα με τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή, ο οποίος την ενημέρωσε για θέματα των αρμοδιοτήτων του.

Ο κ. Στεφανής παρουσίασε στην κ. Σακελλαροπούλου το σχέδιο για τη δημιουργία Πάρκου Ναυτικής Παράδοσης στην περιοχή του Φλοίσβου, όπου βρίσκεται αγκυροβολημένο το θωρηκτό «Γ. Αβέρωφ».

Στο Πάρκο αναμένεται να φιλοξενηθούν εκθέματα και ψηφιακό περιεχόμενο που θα αποτυπώνουν την πορεία των Ελλήνων στη θάλασσα από το παρελθόν έως και σήμερα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων