26/11/2020 26/11/2020 Τον Προστάτη του Άγιο Νικόλαο θα τιμήσει και φέτος το Πολεμικό Ναυτικό μας σε μια κρίσιμη χρονιά. Κρίσιμη χρονιά τόσα σε εθνικό επίπεδο όσο και σε παγκόσμιο καθώς από τη μία τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων δίνουν καθημερινές απαντήσεις όπου χρειαστεί, στην συνεχιζόμενη με αμείωτο ρυθμό, τουρκική προκλητικότητα, ενώ από την άλλη συνδράμουν στην αντιμετώπιση...
26 Νοεμβρίου, 2020 - 20:10
Τελευταία ενημέρωση: 26/11/2020 - 21:48

Το Πολεμικό Ναυτικό τιμά τον προστάτη του Άγιο Νικόλαο

Διαδώστε:
Το Πολεμικό Ναυτικό τιμά τον προστάτη του Άγιο Νικόλαο

Τον Προστάτη του Άγιο Νικόλαο θα τιμήσει και φέτος το Πολεμικό Ναυτικό μας σε μια κρίσιμη χρονιά.

Κρίσιμη χρονιά τόσα σε εθνικό επίπεδο όσο και σε παγκόσμιο καθώς από τη μία τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων δίνουν καθημερινές απαντήσεις όπου χρειαστεί, στην συνεχιζόμενη με αμείωτο ρυθμό, τουρκική προκλητικότητα, ενώ από την άλλη συνδράμουν στην αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης που πλήττει και τη πατρίδα μας.

Οι φετινές εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν του προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού δεν θα θυμίζουν τίποτα σε σχέση με άλλες χρονιές, καθώς όπως ανακοινώθηκε σήμερα τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν θα παραταθούν μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου.

Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού με ένα βίντεο που έφτιαξε για την εορτή του Αγίου Νικολάου μας βάζει στο πνεύμα της ημέρας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων