01/01/2023 31/12/2022 Η Διεύθυνση και η συντακτική ομάδα του Πρακτορείου Εκκλησιαστικών Ειδήσεων ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ (ope.gr) σας εύχεται ευλογημένο και υγιές το νέο έτος 2023. Η χρονιά που εισερχόμαστε μας καλεί και πάλι να παραμείνουμε σταθεροί και εδραίοι στις επάλξεις της ενημέρωσης και της διακονίας που επιτελούμε από το δικό μας μετερίζι. Γεμάτοι δύναμη και ελπίδα για τη νέα...
01 Ιανουαρίου, 2023 - 0:00
Τελευταία ενημέρωση: 31/12/2022 - 19:08

Το Πρακτορείο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ σας εύχεται ευλογημένο το νέο έτος 2023

Διαδώστε:
Το Πρακτορείο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ σας εύχεται ευλογημένο το νέο έτος 2023

Η Διεύθυνση και η συντακτική ομάδα του Πρακτορείου Εκκλησιαστικών Ειδήσεων ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ (ope.gr) σας εύχεται ευλογημένο και υγιές το νέο έτος 2023.

Η χρονιά που εισερχόμαστε μας καλεί και πάλι να παραμείνουμε σταθεροί και εδραίοι στις επάλξεις της ενημέρωσης και της διακονίας που επιτελούμε από το δικό μας μετερίζι.

Γεμάτοι δύναμη και ελπίδα για τη νέα χρονιά που μόλις ανέτειλε, με πίστη στον Θεό, θα συνεχίσουμε την αποστολή μας , όπου τα γεγονότα της Ορθοδοξίας και όχι μόνο, μας καλούν.

Χρόνια πολλά, χρόνια ειρηνικά, χρόνια γεμάτα Χριστό και αγάπη για τον συνάνθρωπο!

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων