ORTHODOXIA REAL TIME NEWS FEED:
Select Language
MENU
PERSONAL NEWS ALARM ΕΓΓΡΑΦΗ
28/02/2024 28/02/2024 Το Πρακτορείο «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» (ope.gr) συμμετέχει στην τετράωρη στάση εργασίας των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, που κήρυξε η ΠΟΕΣΥ με τη συμμετοχή της ΕΣΗΕΑ από τις 12:00 έως τις 16:00 σήμερα, Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024. Συνεπώς το Πρακτορείο «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» (ope.gr) δεν θα μεταδίδει ειδήσεις κατά αυτό το χρονικό διάστημα. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ: Το Διοικητικό Συμβούλιο...
28 Φεβρουαρίου, 2024 - 12:00
Τελευταία ενημέρωση: 28/02/2024 - 12:45

Το Πρακτορείο «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» συμμετέχει στην τετράωρη στάση εργασίας των ΜΜΕ

Διαδώστε:
Το Πρακτορείο «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» συμμετέχει στην τετράωρη στάση εργασίας των ΜΜΕ

Το Πρακτορείο «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» (ope.gr) συμμετέχει στην τετράωρη στάση εργασίας των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, που κήρυξε η ΠΟΕΣΥ με τη συμμετοχή της ΕΣΗΕΑ από τις 12:00 έως τις 16:00 σήμερα, Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024.

Συνεπώς το Πρακτορείο «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» (ope.gr) δεν θα μεταδίδει ειδήσεις κατά αυτό το χρονικό διάστημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συμμετέχει στην αυριανή στάση εργασίας, που κήρυξε η ΠΟΕΣΥ για όλους τους δημοσιογράφους, από τις 12.00 έως και τις 16.00.

Στη συμπλήρωση ενός χρόνου από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη με τους 57 νεκρούς και τις οικογένειές τους να ζητούν δικαιοσύνη και τιμωρία των υπευθύνων, ενώ η ακρίβεια και η αισχροκέρδεια απομυζούν το εισόδημα εργαζομένων και συνταξιούχων, τα δημόσια νοσοκομεία καταρρέουν και η ζωή των πολιτών χειροτερεύει, οι δημοσιογράφοι της χώρας διεκδικούμε:

  • Ουσιαστική διερεύνηση της υπόθεσης και τιμωρία των υπευθύνων
  • Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας με πραγματικές μισθολογικές αυξήσεις
  • Αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας
  • Τέλος στην αισχροκέρδεια και την ακρίβεια

Οι δημοσιογράφοι συμπαραστεκόμαστε στο δίκαιο αγώνα των αγροτών και στηρίζουμε τον αγώνα των υγειονομικών για αναβαθμισμένα δημόσια νοσοκομεία, και των φοιτητών για Δημόσια τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Σημ:  Εξαιρούνται οι συνάδελφοι που στο διάστημα αυτό θα καλύψουν την εκδήλωση στα Τέμπη και κάθε άλλη εκδήλωση μνήμης, καθώς και τις απεργιακές κινητοποιήσεις.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων
Τα σημαντικότερα νέα