03/02/2023 03/02/2023 Με τίτλο «Η προσαρμογή της Ιεραποστολής στον τοπικό πολιτισμό» διοργανώνεται ιεραποστολική εκδήλωση το Σάββατο 4 Φεβρουάριου στις 18:00, στην αίθουσα της οδού Ζωοδόχου Πηγής 44, στα Εξάρχεια της Αθήνας. Δείτε το πρόγραμμα: Στην αρχή της εκδήλωσης, ο Επίσκοπος Μπουκόμπας και Δυτικής Τανζανίας κ. Χρυσόστομος θα μιλήσει με θέμα «Η αρχή της προσαρμογής στον τοπικό πολιτισμό...
03 Φεβρουαρίου, 2023 - 15:53
Τελευταία ενημέρωση: 03/02/2023 - 15:42

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης «Η προσαρμογή της Ιεραποστολής στον τοπικό πολιτισμό»

Διαδώστε:
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης «Η προσαρμογή της Ιεραποστολής στον τοπικό πολιτισμό»

Με τίτλο «Η προσαρμογή της Ιεραποστολής στον τοπικό πολιτισμό» διοργανώνεται ιεραποστολική εκδήλωση το Σάββατο 4 Φεβρουάριου στις 18:00, στην αίθουσα της οδού Ζωοδόχου Πηγής 44, στα Εξάρχεια της Αθήνας.

Δείτε το πρόγραμμα:

Στην αρχή της εκδήλωσης, ο Επίσκοπος Μπουκόμπας και Δυτικής Τανζανίας κ. Χρυσόστομος θα μιλήσει με θέμα «Η αρχή της προσαρμογής στον τοπικό πολιτισμό της Ορθόδοξης Ιεραποστολής».

Στη συνέχεια, ο κ. Αντώνιος Νοταράς θα παρουσιάσει τα σχέδια του Ιερού Ναού του Αποστόλου Μάρκου Γκεγκετάνο, υπό τον τίτλο «Η προσαρμογή της Ναοδομίας στην Αφρικανική Αρχιτεκτονική».

Στο τέλος, θα προβληθεί βίντεο για την Ιεραποστολή στην Τανζανία από την Δρα Ελένη Μαντρατζή, Δικηγόρο Παρ’ Αρείω Πάγω, Πρόεδρο Αμφικτυονίας. Το βίντεο φέρει τον τίτλο «Αποστολή στην Μπουκόμπα Δυτικής Τανζανίας. Απομνημονεύματα».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων