13/10/2021 13/10/2021 Με αφορμή τον επετειακό εορτασμό της απελευθέρωσης της Σκύδρας από τον τουρκικό ζυγό, την Κυριακή 17 Οκτωβρίου μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα τελεστεί δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Στεφάνου Σκύδρας, όπου θα εκφωνηθεί και ο πανηγυρικός της ημέρας. Στις 10.30 περίπου θα τελεστεί το τρισάγιο στο Ηρώο της πόλης και θα ακολουθήσει η...
13 Οκτωβρίου, 2021 - 14:19
Τελευταία ενημέρωση: 13/10/2021 - 14:21

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την επέτειο απελευθέρωσης της Σκύδρας

Διαδώστε:
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την επέτειο απελευθέρωσης της Σκύδρας

Με αφορμή τον επετειακό εορτασμό της απελευθέρωσης της Σκύδρας από τον τουρκικό ζυγό, την Κυριακή 17 Οκτωβρίου μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα τελεστεί δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Στεφάνου Σκύδρας, όπου θα εκφωνηθεί και ο πανηγυρικός της ημέρας. Στις 10.30 περίπου θα τελεστεί το τρισάγιο στο Ηρώο της πόλης και θα ακολουθήσει η κατάθεση στεφάνων από τη Δήμαρχο Σκύδρας, Αικατερίνη Ιγνατιάδου, τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, τον Στρατηγό-Διοικητή ΙΙας Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού, τον Διευθυντή Αστυνομίας Πέλλας, τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας και τον Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πέλλας.

Το πρόγραμμα θα συνεχίσει ως εξής:

Ώρα 10:40, ενός λεπτού σιγή. Εθνικός Ύμνος.
Ώρα 11:00, δεξίωση στο Δημαρχείο Σκύδρας.

Η Δήμαρχος καλεί τα Σχολεία του Δήμου Σκύδρας να παραστούν με τη σημαία και τους παραστάτες μαθητές, ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες και τον κόσμο επισημαίνει να τηρήσουν τα μέτρα προστασίας κατά της διάδοσης της covid-19.

Ο σημαιοστολισμός θα είναι γενικός, καθώς και η φωταγώγηση όλων των Δημοσίων και Δημοτικών Καταστημάτων, κατά τις βραδινές ώρες της 16ης και 17ης Οκτωβρίου.

Φωτογραφία αρχείου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων