14/11/2019 14/11/2019 Προσωπικό μήνυμα προς τον νέο Μητροπολίτη Λήμνου κ. Ιερόθεο δημοσιεύει στην σελίδα του στο Facebook o υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Διαματάρης, ο οποίος κατάγεται από την Λήμνο και εκπροσώπησε σήμερα τον πρωθυπουργό στην ενθρόνιση του Μητροπολίτου. Το μήνυμα του κ. Αντώνη Διαματάρη Στη Λήμνο, στην τελετή ενθρόνισης του νεοεκλεγέντος Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου, κ. Ιερόθεου,...
14 Νοεμβρίου, 2019 - 13:18
Τελευταία ενημέρωση: 14/11/2019 - 17:01

To προσωπικό μήνυμα του Αντ. Διαματάρη για τον Μητρ. Λήμνου

Διαδώστε:
To προσωπικό μήνυμα του Αντ. Διαματάρη για τον Μητρ. Λήμνου

Προσωπικό μήνυμα προς τον νέο Μητροπολίτη Λήμνου κ. Ιερόθεο δημοσιεύει στην σελίδα του στο Facebook o υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Διαματάρης, ο οποίος κατάγεται από την Λήμνο και εκπροσώπησε σήμερα τον πρωθυπουργό στην ενθρόνιση του Μητροπολίτου.

Το μήνυμα του κ. Αντώνη Διαματάρη

Στη Λήμνο, στην τελετή ενθρόνισης του νεοεκλεγέντος Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου, κ. Ιερόθεου, εκπροσωπώντας τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η Λήμνος σήμερα αγκαλιάζει τον νέο της πνευματικό πατέρα, τον νέο της εκκλησιαστικό ηγέτη, τον νέο της Μητροπολίτη, τον κ. Ιερόθεο, και τον αγκαλιάζει γιατί αισθάνθηκε ήδη τη ζεστασιά της δικής του αγκαλιάς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων