13/11/2020 13/11/2020 Το Σάββατο θα γίνουν οι ανακοινώσεις από την Υπουργό Παιδείας κα Νίκη Κεραμέως για τη λειτουργία των δημοτικών σχολείων, καθώς η συνεδρίαση της επιτροπής εμπειρογνομώνων του υπουργείου Υγείας δεν έχει ολοκληρωθεί, όπως έγινε γνωστό κατά την τακτική ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας. Όπως σημειώθηκε, η κυβέρνηση αναμένει την εισήγηση της επιτροπής προκειμένου να λάβει...
13 Νοεμβρίου, 2020 - 18:38
Τελευταία ενημέρωση: 13/11/2020 - 18:26

Το Σάββατο οι ανακοινώσεις για τη λειτουργία των Δημοτικών

Διαδώστε:
Το Σάββατο οι ανακοινώσεις για τη λειτουργία των Δημοτικών

Το Σάββατο θα γίνουν οι ανακοινώσεις από την Υπουργό Παιδείας κα Νίκη Κεραμέως για τη λειτουργία των δημοτικών σχολείων, καθώς η συνεδρίαση της επιτροπής εμπειρογνομώνων του υπουργείου Υγείας δεν έχει ολοκληρωθεί, όπως έγινε γνωστό κατά την τακτική ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας. Όπως σημειώθηκε, η κυβέρνηση αναμένει την εισήγηση της επιτροπής προκειμένου να λάβει τις αποφάσεις της, οι οποίες θα ανακοινωνθούν αύριο από την κ. Κεραμέως.

ΑΠΕ ΜΠΕ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων