17/08/2020 17/08/2020 Μήνυμα από το 112 έλαβαν και σήμερα, λίγο πριν τις 13.30, όλοι οι Έλληνες πολίτες στο πλαίσιο του περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού. Η Πολιτική Προστασία προειδοποιεί τον κόσμο να «μην έρχεται σε επαφή με ευάλωτες ομάδες» και καλεί τους πολίτες να ακολουθούν τα μέτρα προστασίας. Παράλληλα τονίζει σε όσους επιστρέφουν από τις διακοπές τους ότι «ο...
17 Αυγούστου, 2020 - 14:28

Το σημερινό μήνυμα από το 112 για τον κορωνοϊό

Διαδώστε:
Το σημερινό μήνυμα από το 112 για τον κορωνοϊό

Μήνυμα από το 112 έλαβαν και σήμερα, λίγο πριν τις 13.30, όλοι οι Έλληνες πολίτες στο πλαίσιο του περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού. Η Πολιτική Προστασία προειδοποιεί τον κόσμο να «μην έρχεται σε επαφή με ευάλωτες ομάδες» και καλεί τους πολίτες να ακολουθούν τα μέτρα προστασίας. Παράλληλα τονίζει σε όσους επιστρέφουν από τις διακοπές τους ότι «ο κίνδυνος διασποράς COVID-19 είναι αυξημένος».

Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο μήνυμα του 112 είχε σταλεί στις 11 Μαρτίου, ενώ στις 14 Αυγούστου είχαν λάβει μήνυμα κυρίως κάτοικοι και τουρίστες της Πάρου και Αντιπάρου, προκειμένου να ενημερωθούν για την υποχρεωτική χρήση μάσκας και τα νέα περιοριστικά μέτρα στις εν λόγω περιοχές, λόγω έξαρσης του ιού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων