29/12/2023 30/12/2023 Στην ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Πύλης Τρικάλων Κωσταντίνου Μαράβα και των νέων Δημοτικών Συμβούλων, βρέθηκαν μεταξύ άλλων κατόπιν πρόσκλησης και τα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου Ιεροψαλτών Νομού Τρικάλων ο Πρόεδρος Αθανάσιος Γ. Δημητρίου, ο Γενικός Γραμματέας Αθανάσιος Λαμπρόπουλος και ο Ταμίας Ευθύμιος Σπύρου. Η ορκωμοσία του Δημάρχου Κωνσταντίνου Μαράβα και του Δημοτικού συμβουλίου, έγινε...
29 Δεκεμβρίου, 2023 - 16:21
Τελευταία ενημέρωση: 30/12/2023 - 22:09

Το Σωματείο Ιεροψαλτών Τρικάλων στην ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Πύλης

Διαδώστε:
Το Σωματείο Ιεροψαλτών Τρικάλων στην ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Πύλης

Στην ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Πύλης Τρικάλων Κωσταντίνου Μαράβα και των νέων Δημοτικών Συμβούλων, βρέθηκαν μεταξύ άλλων κατόπιν πρόσκλησης και τα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου Ιεροψαλτών Νομού Τρικάλων ο Πρόεδρος Αθανάσιος Γ. Δημητρίου, ο Γενικός Γραμματέας Αθανάσιος Λαμπρόπουλος και ο Ταμίας Ευθύμιος Σπύρου.

Η ορκωμοσία του Δημάρχου Κωνσταντίνου Μαράβα και του Δημοτικού συμβουλίου, έγινε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομο, συμπαραστατουμενο από τον Ηγούμενο της Μονής Δουσίκου Αρχιμανδρίτη Βησσαρίωνα και τον Αρχιερατικό επίτροπο Πύλης π. Δημήτριο Κατσαρό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι εκλεγέντες ορκίσθηκαν με θρησκευτικό όρκο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων