04/11/2023 04/11/2023 Το Σωματείο Ιεροψαλτών Τρικάλων συμμετείχε στις εορταστικές θρησκευτικές εκδηλώσεις στον Άγιο Γεώργιο τον Τροπαιοφόρο στην Πιαλεία Τρικάλων. Το απόγευμα της Πέμπτης 2 Νομεβρίου έγινε η υποδοχή του ιερού λειψάνου του Αγίου μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου και εν συνεχεία τελέσθηκε ο Μέγας Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου και με τη...
04 Νοεμβρίου, 2023 - 11:20
Τελευταία ενημέρωση: 04/11/2023 - 11:25

Το Σωματείο Ιεροψαλτών Τρικάλων στις εορταστικές θρησκευτικές εκδηλώσεις στον Άγιο Γεώργιο στην Πιαλεία Τρικάλων

Διαδώστε:
Το Σωματείο Ιεροψαλτών Τρικάλων στις εορταστικές θρησκευτικές εκδηλώσεις στον Άγιο Γεώργιο στην Πιαλεία Τρικάλων

Το Σωματείο Ιεροψαλτών Τρικάλων συμμετείχε στις εορταστικές θρησκευτικές εκδηλώσεις στον Άγιο Γεώργιο τον Τροπαιοφόρο στην Πιαλεία Τρικάλων.

Το απόγευμα της Πέμπτης 2 Νομεβρίου έγινε η υποδοχή του ιερού λειψάνου του Αγίου μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου και εν συνεχεία τελέσθηκε ο Μέγας Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου και με τη συμμετοχή πλειάδος ιερέων

Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου τελέσθηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία με Αρτοκλασία και το Ύψωμα του Αγίου, ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας τελέσθηκε Ιερά Αγρυπνία για την εορτή του ομωνύμου Οσίου Γεωργίου (Καρσλίδη) του εν Δράμα.

Τους ύμνους όλων των ακολουθιών απέδωσαν διαδοχικά κλιμάκια του Σωματείου Ιεροψαλτών Ν Τρικάλων “Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός” που απέσπασαν τους επαίνους του εκκλησιάσματος αλλά και των τοπικών αρχόντων του Δήμου Πύλης καθώς επίσης τις ευχαριστίες και τη φιλοξενία του εφημερίου π. Αλεξάνδρου Αγγελόπουλου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων