25/05/2024 28/05/2024 Στο 42ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Καρδίτσας συμμετείχε, κατόπιν πρόσκλησης, για 5η συνεχόμενη χρονιά το Σωματείο Ιεροψαλτών Νομού Τρικάλων «Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός». Η Χορωδία υπό την Διεύθυνση του καθηγητή Παναγιώτη Καλαμπάκα απέσπασε το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων. Επίσης συμμετείχε η Χορωδία του Συλλόγου Εορδαίας «Θρακική Εστία» και η συμπεριληπτική Χορωδία του Ωδείου Καρδίτσας «Κωνσταντίνος Ευθυμιαδης»....
25 Μαΐου, 2024 - 12:33
Τελευταία ενημέρωση: 28/05/2024 - 23:08

Το Σωματείο Ιεροψαλτών Τρικάλων στο 42ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Καρδίτσας

Διαδώστε:
Το Σωματείο Ιεροψαλτών Τρικάλων στο 42ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Καρδίτσας

Στο 42ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Καρδίτσας συμμετείχε, κατόπιν πρόσκλησης, για 5η συνεχόμενη χρονιά το Σωματείο Ιεροψαλτών Νομού Τρικάλων «Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός».

Η Χορωδία υπό την Διεύθυνση του καθηγητή Παναγιώτη Καλαμπάκα απέσπασε το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων.

Επίσης συμμετείχε η Χορωδία του Συλλόγου Εορδαίας «Θρακική Εστία» και η συμπεριληπτική Χορωδία του Ωδείου Καρδίτσας «Κωνσταντίνος Ευθυμιαδης».

Στη συμπεριληπτική χορωδία το χαρακτηριστικό είναι ότι συμμετέχουν και άτομα με προβλήματα όρασης.

Στο τέλος με προτροπή της ψυχής του Φεστιβάλ, τον καλλιτεχνικό Διευθυντή καθηγητή και Μαέστρο Νίκο Ευθυμιάδη, όλες οι χορωδίες τραγούδησαν και χόρεψαν γνωστά τραγούδια.

Η όμορφη αυτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον ειδυλλιακό χώρο του ξενοδοχείου «Ναϊάδες» στην Λίμνη Πλαστήρα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων