08/06/2023 08/06/2023 Επίσκεψη στο Ευρωκοινοβούλιο πραγματοποίησαν οι εγκλωβισμένοι μαθητές που φοιτούν στο σχολείο του κατεχόμενου Ριζοκαρπάσου της Κύπρου, μαζί με συνοδούς τους, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, μετά από πρωτοβουλία του Ευρωβουλευτή Κώστα Μαυρίδη (ΔΗΚΟ – S&D). Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Ευρωβουλευτή, οι εγκλωβισμένοι μαθητές γυμνασίου και λυκείου είχαν την ευκαιρία...
08 Ιουνίου, 2023 - 17:08
Τελευταία ενημέρωση: 08/06/2023 - 16:26

Το Σχολείο Ριζοκαρπάσου στο Ευρωκοινοβούλιο

Διαδώστε:
Το Σχολείο Ριζοκαρπάσου στο Ευρωκοινοβούλιο

Επίσκεψη στο Ευρωκοινοβούλιο πραγματοποίησαν οι εγκλωβισμένοι μαθητές που φοιτούν στο σχολείο του κατεχόμενου Ριζοκαρπάσου της Κύπρου, μαζί με συνοδούς τους, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, μετά από πρωτοβουλία του Ευρωβουλευτή Κώστα Μαυρίδη (ΔΗΚΟ – S&D).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Ευρωβουλευτή, οι εγκλωβισμένοι μαθητές γυμνασίου και λυκείου είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν για πρώτη φορά το Ευρωκοινοβούλιο και να ενημερωθούν για τον τρόπο λειτουργίας των τριών κύριων ευρωπαϊκών θεσμικών οργάνων και ιδιαίτερα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Οι μαθητές επισκέφτηκαν επίσης το Μουσείο Ευρωπαϊκής Ιστορίας. Τα έξοδα της επίσκεψης καλύφθηκαν από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και με οικονομική συνδρομή από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων