30/08/2019 30/08/2019 Έφθασε στην Ελλάδα χθες το απόγευμα 29 Αυγούστου, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης πρώην Ιεροσολύμων κ. Ειρηναίος. Με την προσωπική φροντίδα του υφυπουργού Εξωτερικών, αρμοδίου για θέμα Ομογένειας, κ. Αντώνη Διαματάρη, οι δυσκολίες που αφορούσαν στη διαδικασία μετάβασής του στην Ελλάδα καθώς και στα ταξιδιωτικά έγγραφα επισπεύστηκαν και τελικά ξεπεράστηκαν. Μόλις ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εξετάσεις ο Μακαριώταος...
30 Αυγούστου, 2019 - 8:15

Το ταξίδι της επιστροφής του Πατρ. πρώην Ιεροσολύμων

Διαδώστε:
Το ταξίδι της επιστροφής του Πατρ. πρώην Ιεροσολύμων

Έφθασε στην Ελλάδα χθες το απόγευμα 29 Αυγούστου, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης πρώην Ιεροσολύμων κ. Ειρηναίος.

Με την προσωπική φροντίδα του υφυπουργού Εξωτερικών, αρμοδίου για θέμα Ομογένειας, κ. Αντώνη Διαματάρη, οι δυσκολίες που αφορούσαν στη διαδικασία μετάβασής του στην Ελλάδα καθώς και στα ταξιδιωτικά έγγραφα επισπεύστηκαν και τελικά ξεπεράστηκαν.

Μόλις ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εξετάσεις ο Μακαριώταος θα μεταβεί στο Κέντρο Γεροντολογίας και Προνοιακής Υποστηρίξεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Άγιος Πορφύριος», στο Δήλεσι Βοιωτίας, κατόπιν προσκλήσεως του ίδιου του Αρχιεπισκόπου Αθηνών, κ. Ιερώνυμου.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα έξοδα μεταφοράς, ιατρικών εξετάσεων και παραμονής του πρώην Πατριάρχη στην Ελλάδα καλύπτονται αποκλειστικά από το υπουργείο Εξωτερικών και την Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

φωτογραφίες Fuad El Karsheh

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων