21/03/2021 21/03/2021 Τιμητικό άγημα βρίσκεται έξω από τη Μητρόπολη Αθηνών, όπου εορτάζεται η Κυριακή της Ορθοδοξίας. H Oρθοδοξία τιμά σήμερα την αναστήλωση των Ιερών Εικόνων, η οποία καθιερώθηκε το 843 από την Αυτοκράτειρα Θεοδώρα, τον υιό αυτής Μιχαήλ τον Γ’ και τον Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως Μεθόδιο τον Ομολογητή. Η κυβέρνηση αποφάσισε να εξαιρέσει τη σημερινή ημέρα, όπως επίσης...
21 Μαρτίου, 2021 - 8:52
Τελευταία ενημέρωση: 21/03/2021 - 9:24

Το τιμητικό άγημα έξω από τη Μητρόπολη

Διαδώστε:
Το τιμητικό άγημα έξω από τη Μητρόπολη

Τιμητικό άγημα βρίσκεται έξω από τη Μητρόπολη Αθηνών, όπου εορτάζεται η Κυριακή της Ορθοδοξίας.

H Oρθοδοξία τιμά σήμερα την αναστήλωση των Ιερών Εικόνων, η οποία καθιερώθηκε το 843 από την Αυτοκράτειρα Θεοδώρα, τον υιό αυτής Μιχαήλ τον Γ’ και τον Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως Μεθόδιο τον Ομολογητή.

Η κυβέρνηση αποφάσισε να εξαιρέσει τη σημερινή ημέρα, όπως επίσης και την 25η Μαρτίου και τη Β’ Στάση των Χαιρετισμών από τους περιορισμούς που ισχύουν για τις εκκλησίες ορίζοντας ένα νέο θεσμικό πλαίσιο.
Στον Καθεδρικό Ναό της Αθήνας τελείται η καθιερωμένη Συνοδική Θεία Λειτουργία με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών διατάξεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων