18/11/2020 18/11/2020 Ο Υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής κ. Μάικ Πομπέο επισκέφτηκε τον Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία και σχολίασε το γεγονός με μια ανάρτησή του στο twitter όπου γράφει: :”Ήταν μεγάλη μου χαρά που συναντήθηκα με τον Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία. Ως μέλος της Διεθνούς Συμμαχίας Θρησκευτικής Ελευθερίας, ο ρόλος της Γεωργίας στην προώθηση και προστασία...
18 Νοεμβρίου, 2020 - 16:29
Τελευταία ενημέρωση: 18/11/2020 - 16:00

Το τουίτ του Πομπέο για την συνάντηση με τον Πατριάρχη Γεωργίας

Διαδώστε:
Το τουίτ του Πομπέο για την συνάντηση με τον Πατριάρχη Γεωργίας

Ο Υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής κ. Μάικ Πομπέο επισκέφτηκε τον Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία και σχολίασε το γεγονός με μια ανάρτησή του στο twitter όπου γράφει: :”Ήταν μεγάλη μου χαρά που συναντήθηκα με τον Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία. Ως μέλος της Διεθνούς Συμμαχίας Θρησκευτικής Ελευθερίας, ο ρόλος της Γεωργίας στην προώθηση και προστασία της θρησκευτικής ελευθερίας σε όλο τον κόσμο δεν μπορεί να υποτιμηθεί”. 

Δείτε την ανάρτησή του: 

.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη: 

Στη συνέχεια ο Αμερικανός ΥΠΕΞ σχολίασε την επίσκεψη του στη Γεωργία και τις συζητήσεις που είχε με δύο ακόμα αναρτήσεις σχολιάζοντας γράφοντας: “Απόλαυσα μια ειλικρινή συζήτηση για τη δικαστική μεταρρύθμιση και τη δημοκρατική πρόοδο με μέλη της ζωντανής κοινωνίας των πολιτών της Γεωργίας. Η Γεωργία σημείωσε πρόοδο στην καταπολέμηση της διαφθοράς, στην ανάπτυξη σύγχρονων κρατικών θεσμών και στην ενίσχυση της ασφάλειας”. αναρτώντας μάλιστα και δύο φωτογραφίες

Ενώ φεύγοντας από τη Γεωργία για τον επόμενο προορισμό του σημείωσε “Είχα παραγωγικές συνομιλίες με τους ομολόγους μου και είμαι βέβαιος ότι η ισχυρή, δυναμική διμερή μας σχέση βασίζεται σταθερά στις κοινές αξίες και τη δέσμευσή μας για την εδαφική ακεραιότητα της Γεωργίας”.

Δείτε τις αναρτήσεις και τις φωτογραφίες από την αναχώρηση του Μάικ Πομπέο: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων