25/12/2021 25/12/2021 Μετά από τη δημοσιοποίηση του βίντεο που δημιούργησε το γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης και Περιθεωρίου (ΜΑΦΗ) και το οποίο είδε με πολύ μεγάλη συγκίνηση, η πρόεδρος της Δημοκρατίας  Κατερίνα Σακελλαροπούλου αποφάσισε να προσφέρει το γεύμα των Χριστουγέννων στους ηλικιωμένους της Μονάδας, ως ένδειξη προσφοράς και σεβασμού προς την τρίτη ηλικία. Η ανακοίνωση της Μονάδας...
25 Δεκεμβρίου, 2021 - 12:16
Τελευταία ενημέρωση: 25/12/2021 - 12:17

To video του Γηροκομείου της Μητρόπολης Ξάνθης συγκίνησε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Διαδώστε:
To video του Γηροκομείου της Μητρόπολης Ξάνθης συγκίνησε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Μετά από τη δημοσιοποίηση του βίντεο που δημιούργησε το γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης και Περιθεωρίου (ΜΑΦΗ) και το οποίο είδε με πολύ μεγάλη συγκίνηση, η πρόεδρος της Δημοκρατίας  Κατερίνα Σακελλαροπούλου αποφάσισε να προσφέρει το γεύμα των Χριστουγέννων στους ηλικιωμένους της Μονάδας, ως ένδειξη προσφοράς και σεβασμού προς την τρίτη ηλικία.

Η ανακοίνωση της Μονάδας ανοιχτής φροντίδας ηλικιωμένων «ο Άγιος Παντελεήμονας» (ΜΑΦΗ):
Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι έχουμε τη μεγάλη τιμή η ΑΕ Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, να προσφέρει το γεύμα των Χριστουγέννων στους ηλικιωμένους της Μονάδας μας ως ένδειξη προσφοράς και σεβασμού προς την Τρίτη ηλικία.

Το μενού της ημέρας θα επιμεληθούν οι Chef-εκπαιδευτές, Θόδωρος Σώρρος και Γιώργος Κοντογιαννίδης με τη βοήθεια των σπουδαστών τους από το ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Ξάνθης.
Το γεύμα των Χριστουγέννων θα ευλογήσει με τη παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων.

Ακολουθεί το βίντεο του Οίκου Ευγηρίας της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης και Περιθεωρίου:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων