18/06/2020 18/06/2020 Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους υπεύθυνους του εκδοτικού οίκου της Ορθόδοξης Μητρόπολης Κορέας, Korean Orthodox Editions. Το βιβλίο με τον βίο και τις γραφές του αγίου Σιλουανού του Αθωνίτου, το γνωστό έργο του αγίου Σωφρονίου Ζαχάρωφ, το οποίο κυκλοφορήθηκε πρόσφατα στα κορεατικά, επιλέχθηκε από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Κορέας, ως ένα από τα καλύτερα βιβλία...
18 Ιουνίου, 2020 - 16:30
Τελευταία ενημέρωση: 18/06/2020 - 17:36

Το βιβλίο «Ο Άγιος Σιλουανός ο Αθωνίτης» κατακτά την Κορέα

Διαδώστε:
Το βιβλίο «Ο Άγιος Σιλουανός ο Αθωνίτης» κατακτά την Κορέα

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους υπεύθυνους του εκδοτικού οίκου της Ορθόδοξης Μητρόπολης Κορέας, Korean Orthodox Editions.

Το βιβλίο με τον βίο και τις γραφές του αγίου Σιλουανού του Αθωνίτου, το γνωστό έργο του αγίου Σωφρονίου Ζαχάρωφ, το οποίο κυκλοφορήθηκε πρόσφατα στα κορεατικά, επιλέχθηκε από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Κορέας, ως ένα από τα καλύτερα βιβλία για να μεταγραφεί στην γλώσσα των τυφλών (Γραφή Braille) και σε ηχογραφημένη μορφή για ανθρώπους με ειδικές ανάγκες. Οι υπεύθυνοι της Εθνικής Βιβλιοθήκης Κορέας ζήτησαν από την Ορθόδοξη Μητρόπολη Κορέας το βιβλίο σε ηλεκτρονική μορφή και τα δικαιώματα (copyright) για να προχωρήσουν στην ειδική αυτή έκδοση.

 

 

Το ίδιο αίτημα είχε διατυπωθεί το 2015 και για το βιβλίο των εκδόσεων της Μητροπόλεως «Το Μυστήριο του θανάτου» του αειμνήστου Νικολάου Βασιλειάδη και αργότερα για το βιβλίο «Βίος και Διδασκαλία του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου», της Ιεράς Σταυροπηγιακής Μονής Ζωοδόχου Πηγής – Χρυσοπηγής, Χανιά Κρήτης. Όπως φαίνεται, ο Ορθόδοξος Λόγος γίνεται, μέσω της εκδοτικής προσπάθειας της Ορθόδοξης Μητρόπολης Κορέας, όλο και περισσότερο γνωστός στην κορεατική κοινωνία.

Ο συγγραφέας του βιβλίου Άγιος Σωφρόνιος Ζαχάρωφ:

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων