26/08/2022 26/08/2022 To ΒΒC παρουσιάζει εκτενές αφιέρωμα για την Τήνο, το νησί της Παναγίας. Στο αφιέρωμα γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στην Παναγία της Τήνου για την οποία όπως αναφέρει είναι πολύ γνωστή στη Χριστιανική Κοινότητα καθώς κάθε καλοκαίρι τη Δεκαπενταύστο χιλιάδες επισκεπτών  την επισκέπτονται για την προσκυνήσουν. Στο δημοσίευμα με τίτλο: «η μούσα του Αιγαίο», επισημαίνεται ότι η...
26 Αυγούστου, 2022 - 14:46
Τελευταία ενημέρωση: 26/08/2022 - 14:52

To ΒΒC παρουσιάζει την Τήνο της Παναγίας και της παράδοσης

Διαδώστε:
To ΒΒC παρουσιάζει την Τήνο της Παναγίας και της παράδοσης

To ΒΒC παρουσιάζει εκτενές αφιέρωμα για την Τήνο, το νησί της Παναγίας. Στο αφιέρωμα γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στην Παναγία της Τήνου για την οποία όπως αναφέρει είναι πολύ γνωστή στη Χριστιανική Κοινότητα καθώς κάθε καλοκαίρι τη Δεκαπενταύστο χιλιάδες επισκεπτών  την επισκέπτονται για την προσκυνήσουν.

Στο δημοσίευμα με τίτλο: «η μούσα του Αιγαίο», επισημαίνεται ότι η Τήνος είναι ένα από τα πιο δημοφιλή νησιά της Ελλάδος το οποίο έχει ξεχωριστά ήθη και έθιμα και διακρίνεται για την ομορφιά του περιβάλλοντος. Η δημοσιογράφος Βικτώρια Γκρεγκ αναφέρεται στην καμπάνια που κάνει ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και ο Υπουργός κ. Βασίλης Κικίλιας.

«Ο κ. Κικίλιας λέει ότι η στρατηγική της χώρας του να προσπαθεί να διασπείρει τους τουριστικούς αριθμούς σε πολλούς προορισμούς θα μπορούσε να βοηθήσει στη μείωση του προβλήματος του υπερτουρισμού που μάστιζε τόσα πολλά από τα δημοφιλή μέρη του κόσμου πριν από την πανδημία», επισημαίνει η δημοσιογράφος.

Διαβάστε το δημοσίευμα ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων