20/07/2020 20/07/2020 Από το πρωί σήμερα το youtube καλούσε τους μουσουλμάνους να καταγράψουν την ημέρα τους στις 24 Ιουλίου, για να «γράψουν ιστορία»!  Χωρίς να ονομάζει τη θρησκεία του Ισλάμ, το youtube έδειχνε σε βίντεο, που θα μεταδιδόταν την ημέρα που θα γίνει η πρώτη προσευχή των μουσουλμάνων στην Αγία Σοφία της Κωνσταντινούπολης (24 Ιουλίου 2020), έναν...
20 Ιουλίου, 2020 - 14:09
Τελευταία ενημέρωση: 20/07/2020 - 16:36

Το youtube καλούσε σε βιντεοσκόπηση της πρώτης προσευχής στην Αγιά Σοφιά

Διαδώστε:
Το youtube καλούσε σε βιντεοσκόπηση της πρώτης προσευχής στην Αγιά Σοφιά

Από το πρωί σήμερα το youtube καλούσε τους μουσουλμάνους να καταγράψουν την ημέρα τους στις 24 Ιουλίου, για να «γράψουν ιστορία»! 

Χωρίς να ονομάζει τη θρησκεία του Ισλάμ, το youtube έδειχνε σε βίντεο, που θα μεταδιδόταν την ημέρα που θα γίνει η πρώτη προσευχή των μουσουλμάνων στην Αγία Σοφία της Κωνσταντινούπολης (24 Ιουλίου 2020), έναν μουσουλμάνο να προσεύχεται γονατιστός και καλούσε στο πλαίσιο του προγράμματος Life in a Day, τους πιστούς να καταγράψουν αυτές τις ώρες, ώστε να μείνουν στην ιστορία!

Αντί να σταθεί στο πλευρό της UNESCO, αλλά και όλων των διεθνών φορέων Πολιτισμού, που διαμαρτύρονται για την απόφαση της τουρκικής κυβέρνησης να μετατρέψει την Αγία Σοφία σε τζαμί, το youtube είχε αποφασίσει πως αφού θα γίνει η «προσευχή» στον Αλλάχ, θα έπρεπε να υπάρξουν και ντοκουμέντα γι’ αυτό!

Το μεσημέρι το βίντεο κατέβηκε, αφού οι ιθύνοντες μάλλον το σκέφθηκαν καλύτερα…

Τώρα στο life in a day, που αυτοαποκαλείται ως βάση δεδομένων ταινιών ιστορικού χαρακτήρα για τις επόμενες γενιές, καλούν τον κόσμο να καταγράψει την ημέρα του στις 25 του μηνός…

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων