11/09/2019 11/09/2019 “Από την ακριτική Λέρο, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλες και σε όλους καλή σχολική χρονιά. Στόχος μας και φέτος οι μαθητές να αποκτήσουν πλούσιες γνώσεις, χρήσιμες δεξιότητες, πολύτιμες εμπειρίες. Και οι εκπαιδευτικοί μας, με τη στήριξη της Πολιτείας, να επιτελέσουν το εξαιρετικά σημαντικό έργο τους με γνώση και με όρεξη. Το Υπουργείο Παιδείας θα...
11 Σεπτεμβρίου, 2019 - 19:43
Τελευταία ενημέρωση: 11/09/2019 - 19:44

“Το Υπ. Παιδείας θα σταθεί δίπλα στους μαθητές και στις οικογένειές τους”

Διαδώστε:
“Το Υπ. Παιδείας θα σταθεί δίπλα στους μαθητές και στις οικογένειές τους”

“Από την ακριτική Λέρο, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλες και σε όλους καλή σχολική χρονιά. Στόχος μας και φέτος οι μαθητές να αποκτήσουν πλούσιες γνώσεις, χρήσιμες δεξιότητες, πολύτιμες εμπειρίες. Και οι εκπαιδευτικοί μας, με τη στήριξη της Πολιτείας, να επιτελέσουν το εξαιρετικά σημαντικό έργο τους με γνώση και με όρεξη.
Το Υπουργείο Παιδείας θα σταθεί δίπλα στους μαθητές και στις οικογένειές τους, στους εκπαιδευτικούς, στα στελέχη της εκπαίδευσης, ούτως ώστε όλοι μαζί να εργαστούμε για ένα ακόμη καλύτερο σχολείο. Καλή χρονιά!” ήταν το Μήνυμα της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκης Κεραμέως για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Δείτε το βίντεο:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων