08/10/2020 08/10/2020 Μια ιστορία από τις μάχες στο Ναγκόρνο – Καραμπάχ ήρθε στη δημοσιότητα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου σύμφωνα με μαρτυρίες ένα Ευαγγέλιο έσωσε τη ζωή ενός στρατιώτη. Κατά τη διάρκεια μιας μάχης ο Αρμένιος στρατιώτης δέχτηκε εχθρικά πυρά τα οποία τον τραυμάτισαν στο χέρι, την κοιλιά και στο πόδι ενώ μια σφαίρα που οδηγούταν προς...
08 Οκτωβρίου, 2020 - 15:24
Τελευταία ενημέρωση: 08/10/2020 - 16:35

Τον έσωσε το Ευαγγέλιο που είχε στην τσέπη του

Διαδώστε:
Τον έσωσε το Ευαγγέλιο που είχε στην τσέπη του

Μια ιστορία από τις μάχες στο Ναγκόρνο – Καραμπάχ ήρθε στη δημοσιότητα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου σύμφωνα με μαρτυρίες ένα Ευαγγέλιο έσωσε τη ζωή ενός στρατιώτη.

Κατά τη διάρκεια μιας μάχης ο Αρμένιος στρατιώτης δέχτηκε εχθρικά πυρά τα οποία τον τραυμάτισαν στο χέρι, την κοιλιά και στο πόδι ενώ μια σφαίρα που οδηγούταν προς τα ζωτικά του όργανα σταμάτησε την πορεία της σε ένα Ευαγγέλιο που είχε στον τσέπη του ο στρατιώτης.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις ο συνολικός αριθμός των στρατιωτικών που έχουν σκοτωθεί είναι τουλάχιστον 244 αφότου ξέσπασε ο πόλεμος στις 27 Σεπτεμβρίου.

Οι μάχες έχουν φθάσει στο χειρότερο επίπεδό τους από τα χρόνια της δεκαετίας του 1990, όταν περίπου 30.000 άνθρωποι είχαν χάσει τη ζωή τους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων