28/02/2023 28/02/2023 Επίσκεψη στον Ιερό Ναό του Αγίου Βλασίου περιελάβανε η σημερινή επίσκεψη του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στον Δήμο Αχαρνών. Ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε τον Ναό του Αγίου Βλασίου, όπου τον υποδέχτηκε ο Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας και τον ενημέρωσε για την πρόοδο των εργασιών του Ναού. Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε το Λαογραφικό...
28 Φεβρουαρίου, 2023 - 14:50
Τελευταία ενημέρωση: 28/02/2023 - 16:35

Τον Ιερό Ναό του Αγίου Βλασίου επισκέφθηκε ο Πρωθυπουργός στις Αχαρνές

Διαδώστε:
Τον Ιερό Ναό του Αγίου Βλασίου επισκέφθηκε ο Πρωθυπουργός στις Αχαρνές

Επίσκεψη στον Ιερό Ναό του Αγίου Βλασίου περιελάβανε η σημερινή επίσκεψη του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στον Δήμο Αχαρνών.

Ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε τον Ναό του Αγίου Βλασίου, όπου τον υποδέχτηκε ο Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας και τον ενημέρωσε για την πρόοδο των εργασιών του Ναού.

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε το Λαογραφικό Μουσείο του δήμου Αχαρνών. Στον χαιρετισμό του προς του πολίτες ο Πρωθυπουργός σημείωσε για το έργο: “Επιτρέψτε μου να ξεκινήσω, ευχόμενος σε όλες και σε όλους να έχουμε μία Καλή Σαρακοστή και να ξεκινήσω από εκεί που τελείωσε ο Δήμαρχος. Η τελευταία μεγάλη χρηματοδότηση που εξασφαλίσαμε από το Δήμο είναι 2 εκατομμύρια για να φτιαχτεί ο Ναός του Αγίου Βλάση και η πλατεία στην οποία βρισκόμαστε σήμερα”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων