05/02/2022 05/02/2022 «Η εκλογή του σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τη θρησκευτική ζωή της Μεγαλονήσου κατά την οποία θα έχει την ευκαιρία να συνεχίσει το σημαντικό κοινωνικό του έργο», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας για τον νέο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης, με τον οποίο συνομίλησε χθες, Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022, τηλεφωνικώς, προκειμένου να τον συγχαρεί λίγο πριν...
05 Φεβρουαρίου, 2022 - 12:37
Τελευταία ενημέρωση: 05/02/2022 - 12:41

Τον νέο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης Ευγένιο συνεχάρη ο Αλέξης Τσίπρας

Διαδώστε:
Τον νέο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης Ευγένιο συνεχάρη ο Αλέξης Τσίπρας

«Η εκλογή του σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τη θρησκευτική ζωή της Μεγαλονήσου κατά την οποία θα έχει την ευκαιρία να συνεχίσει το σημαντικό κοινωνικό του έργο», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας για τον νέο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης, με τον οποίο συνομίλησε χθες, Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022, τηλεφωνικώς, προκειμένου να τον συγχαρεί λίγο πριν την ενθρόνισή του.

Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός θα συγχαρεί επισήμως τον Σεβασμιώτατο σε επίσημες δηλώσεις μετά την ενθρόνισή του, στην οποία παρίσταται.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων