29/07/2020 29/07/2020 Τον προστάτη Άγιο του νοσοκομείου τους γιόρτασαν οι εργαζόμενοι του Γενικού Κρατικού Νικαίας τη Δευτέρα.  Το διοικητικό, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Νίκαιας μαζί με πλήθος πιστών, ασθενών και συγγενών τους, προσευχήθηκαν προς ίασιν και βοήθεια, κατά την πανηγυρική Θεία Λειτουργία επί τη εορτή του Αγίου Παντελεήμονα, προστάτη του νοσοκομείου. Οι επισκέπτες του νοσοκομείου τήρησαν βεβαίως τις...
29 Ιουλίου, 2020 - 21:40
Τελευταία ενημέρωση: 29/07/2020 - 21:42

Τον προστάτη τους Άγιο Παντελεήμονα τίμησαν στο Κρατικό Νίκαιας

Διαδώστε:
Τον προστάτη τους Άγιο Παντελεήμονα τίμησαν στο Κρατικό Νίκαιας

Τον προστάτη Άγιο του νοσοκομείου τους γιόρτασαν οι εργαζόμενοι του Γενικού Κρατικού Νικαίας τη Δευτέρα.  Το διοικητικό, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Νίκαιας μαζί με πλήθος πιστών, ασθενών και συγγενών τους, προσευχήθηκαν προς ίασιν και βοήθεια, κατά την πανηγυρική Θεία Λειτουργία επί τη εορτή του Αγίου Παντελεήμονα, προστάτη του νοσοκομείου.

Οι επισκέπτες του νοσοκομείου τήρησαν βεβαίως τις απαιτούμενες αποστάσεις, περιμένοντας για να προσκυνήσουν.

Ο Αν. Διοικητής Τάσο Μύτογλου μέσα από δημοσίευση στην σελίδα του στο facebook, ευχήθηκε στους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς το μάχιμο προσωπικό του νοσοκομείου, που αγωνίζεται καθημερινά για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες στους ασθενείς.

Δημοσίευση του Αν. Διοικητή Τάσου Μύτογλου:  

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων