22/04/2021 22/04/2021 Με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού συναντήθηκε σήμερα ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Άγγελος Συρίγος. Ο Σεβασμιώτατος παρέδωσε στον κ. Συρίγο τα Πρακτικά των δέκα ετησίων Διεθνών Επιστημονικών Συνεδρίων που έχει υλοποιήσει η Ειδική Συνοδική Επιτροπή Πολιτιστικής Ταυτότητος της Εκκλησίας της Ελλάδος με αφορμή τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης. “Με...
22 Απριλίου, 2021 - 13:30
Τελευταία ενημέρωση: 22/04/2021 - 13:43

Στον υφυπουργό Παιδείας ο Μητροπολίτης Δημητριάδος

Διαδώστε:
Στον υφυπουργό Παιδείας ο Μητροπολίτης Δημητριάδος

Με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού συναντήθηκε σήμερα ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Άγγελος Συρίγος.

Ο Σεβασμιώτατος παρέδωσε στον κ. Συρίγο τα Πρακτικά των δέκα ετησίων Διεθνών Επιστημονικών Συνεδρίων που έχει υλοποιήσει η Ειδική Συνοδική Επιτροπή Πολιτιστικής Ταυτότητος της Εκκλησίας της Ελλάδος με αφορμή τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης.

“Με μεγάλη χαρά υποδέχτηκα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο. Μου παρέδωσε τα Πρακτικά των δέκα ετησίων Διεθνών Επιστημονικών Συνεδρίων που έχει υλοποιήσει η Ειδική Συνοδική Επιτροπή Πολιτιστικής Ταυτότητος της Εκκλησίας της Ελλάδος με αφορμή τη συμπλήρωση 200 χρόνων από το ξέσπασμα της Επανάστασης του 1821”, έγραψε ο κ. Συρίγος σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων