17/08/2019 17/08/2019 Το Σάββατο 3 Αυγούστου 2019, πραγματοποιήθηκαν τα Εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας, με θέμα «Τοπία της Κρήτης», του επαγγελματία Φωτογράφου Αντώνη Λαρεντζάκη, στο Φουαγιέ του Νέου Κτηρίου της ΟΑΚ, παρουσία του δημιουργού και πολλών φίλων του Ιδρύματος. Η Έκθεση αφορά όψεις του λιτού κρητικού τοπίου, του λουσμένου σε φως και περιστοιχισμένου από το γαλάζιο της θάλασσας...
17 Αυγούστου, 2019 - 16:44
Τελευταία ενημέρωση: 17/08/2019 - 16:46

Τοπία της Κρήτης στην ΟΑΚ

Διαδώστε:
Τοπία της Κρήτης στην ΟΑΚ

Το Σάββατο 3 Αυγούστου 2019, πραγματοποιήθηκαν τα Εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας, με θέμα «Τοπία της Κρήτης», του επαγγελματία Φωτογράφου Αντώνη Λαρεντζάκη, στο Φουαγιέ του Νέου Κτηρίου της ΟΑΚ, παρουσία του δημιουργού και πολλών φίλων του Ιδρύματος. Η Έκθεση αφορά όψεις του λιτού κρητικού τοπίου, του λουσμένου σε φως και περιστοιχισμένου από το γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού.

Τα Εγκαίνια «άνοιξε» με Χαιρετισμό του, ο Γενικός Διευθυντής της ΟΑΚ, Δρ Κωνσταντίνος Ζορμπάς, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά πως η Φωτογραφία ενώνει τόπο και χρόνο μέσα σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου και πως «η ομορφότερη φωτογραφία δεν έχει αποτυπωθεί ακόμη».

Στη συνέχεια, ο δημιουργός ευχαρίστησε την Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης για τη φιλοξενία και ιδιαιτέρως τον Δρα Κωνσταντίνο Ζορμπά, ο οποίος στηρίζει πάντοτε την Τέχνη και τον Πολιτισμό και τόνισε πως η φωτογραφία είναι η Τέχνη εκείνη που αποτυπώνει την κάθε στιγμή, μεταμορφώνοντάς τη σε αιώνια.

Η Έκθεση Φωτογραφίας θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος έως τις 20 Αυγούστου 2019.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων