10/06/2023 10/06/2023 Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν σε έκρηξη σε εργοστάσιο πυραύλων στην Άγκυρα, όπως ανέφερε σήμερα η αγγλόφωνη εφημερίδα Arab News, επικαλούμενη το Al Arabiya. Την είδηση μετέδωσε η αγγλόφωνη εφημερίδα Arab News. Η έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 8:45 π.μ. στο συγκρότημα της κρατικής εταιρείας Μηχανικής και Χημικής Βιομηχανίας, στα περίχωρα της πρωτεύουσας Άγκυρας. Στο σημείο έσπευσαν...
10 Ιουνίου, 2023 - 11:35
Τελευταία ενημέρωση: 10/06/2023 - 11:51

Τουλάχιστον 5 νεκροί σε έκρηξη σε εργοστάσιο πυραύλων στην Άγκυρα

Διαδώστε:
Τουλάχιστον 5 νεκροί σε έκρηξη σε εργοστάσιο πυραύλων στην Άγκυρα

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν σε έκρηξη σε εργοστάσιο πυραύλων στην Άγκυρα, όπως ανέφερε σήμερα η αγγλόφωνη εφημερίδα Arab News, επικαλούμενη το Al Arabiya. Την είδηση μετέδωσε η αγγλόφωνη εφημερίδα Arab News.

Η έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 8:45 π.μ. στο συγκρότημα της κρατικής εταιρείας Μηχανικής και Χημικής Βιομηχανίας, στα περίχωρα της πρωτεύουσας Άγκυρας.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα και πυροσβεστικά ενώ παράθυρα καταστημάτων και σπιτιών της γύρω περιοχής έχουν γίνει θρύψαλα από το οστικό κύμα. Οι οικογένειες των εργατών σπεύδουν στο σημείο για να μάθουν νέα για τους συγγενείς τους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες: ,
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων