31/07/2023 31/07/2023 Ακόμη και φιλικά ποδοσφαιρικά παιχνίδια επιστρατεύουν οι Τούρκοι για να  να κάνουν… “διαφημιστική καμπάνια” για τα Κατεχόμενα της Κύπρου. Συγκεκριμένα κατά τη  διάρκεια του χθεσινοβραδινού φιλικού παιχνιδιού μεταξύ της Τραμπζονσπορ και της ΑΕΚ ο οποίος διεξήχθη στην Τραπεζούντα περνούσε κατά διαστήματα το μήνυμα: «Come to North Cyprus». Οι Τούρκοι έκαναν διαφημιστική καμπάνια για το βόρειο...
31 Ιουλίου, 2023 - 12:00
Τελευταία ενημέρωση: 31/07/2023 - 11:57

Τουρκική προκλητικότητα για τα Κατεχόμενα ακόμα και σε φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα

Διαδώστε:
Τουρκική προκλητικότητα για τα Κατεχόμενα ακόμα και σε φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα

Ακόμη και φιλικά ποδοσφαιρικά παιχνίδια επιστρατεύουν οι Τούρκοι για να  να κάνουν… “διαφημιστική καμπάνια” για τα Κατεχόμενα της Κύπρου.

Συγκεκριμένα κατά τη  διάρκεια του χθεσινοβραδινού φιλικού παιχνιδιού μεταξύ της Τραμπζονσπορ και της ΑΕΚ ο οποίος διεξήχθη στην Τραπεζούντα περνούσε κατά διαστήματα το μήνυμα: «Come to North Cyprus».

Οι Τούρκοι έκαναν διαφημιστική καμπάνια για το βόρειο κομμάτι της Κύπρου, το οποίο εδώ και 49 χρόνια μετά την εισβολή τον Ιούλιο του 1974 κρατούν υπό κατοχή. Πρόκειται για μία κίνηση που προκάλεσε αλγεινή εντύπωση.

Μένει να δούμε αν θα υπάρξουν φωνές που θα αποδοκιμάσουν αυτή την ενέργεια….

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων