17/07/2020 17/07/2020 Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μας πει τι θα κάνουμε, διατρανώνει επί της ουσίας ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, με νέες δηλώσεις του όσον αφορά το φλέγον ζήτημα της μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί.  «Η Αγία Σοφία ανήκει στο τουρκικό έθνος» υποστήριξε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, επισημαίνοντας ότι κανείς δεν έχει το...
17 Ιουλίου, 2020 - 18:45
Τελευταία ενημέρωση: 17/07/2020 - 18:39

Τούρκος Υπ. Άμυνας: «Κανείς δεν δικαιούται να μας πει τι θα κάνουμε»

Διαδώστε:
Τούρκος Υπ. Άμυνας: «Κανείς δεν δικαιούται να μας πει τι θα κάνουμε»

Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μας πει τι θα κάνουμε, διατρανώνει επί της ουσίας ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, με νέες δηλώσεις του όσον αφορά το φλέγον ζήτημα της μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί. 

«Η Αγία Σοφία ανήκει στο τουρκικό έθνος» υποστήριξε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, επισημαίνοντας ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να πει οτιδήποτε στην Τουρκία για την απόφαση αυτή.

Μιλώντας σε εκδήλωση του Πανεπιστημίου Boğaziçi της Κωνσταντινούπολης στις 15 Ιουλίου, ανήμερα της τέταρτης επετείου από το αποτυχημένο πραξικόπημα του 2016, την «Ημέρα της Δημοκρατίας και της Εθνικής Ενότητας», όπως αποκαλείται πλέον στην Τουρκία, ο κ. Ακάρ υποστήριξε επί λέξη τα εξής:

«Η Αγία Σοφία, η Τουρκική Δημοκρατία ανήκουν στο τουρκικό έθνος. Κανείς άλλος, εκτός από το Κράτος μας και τα αρμόδια ιδρύματα, δεν έχει το δικαίωμα να πει οτιδήποτε».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων