27/01/2021 27/01/2021 Στο πλαίσιο της τακτικής ενημέρωσης των κοινοβουλευτικών κομμάτων για τις εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας, ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, θα συναντηθεί με τους εκπροσώπους των κομμάτων. Στο επίκεντρο της συνάντησης θα βρεθούν η επιδημιολογική κατάσταση της χώρας και οι εμβολιασμοί για την COVID-19. Στη συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί στο υπουργείο Υγείας στις 14:00, θα...
27 Ιανουαρίου, 2021 - 11:53
Τελευταία ενημέρωση: 27/01/2021 - 11:28

Τους εκπροσώπους των κομμάτων ενημερώνει ο Β. Κικίλιας

Διαδώστε:
Τους εκπροσώπους των κομμάτων ενημερώνει ο Β. Κικίλιας

Στο πλαίσιο της τακτικής ενημέρωσης των κοινοβουλευτικών κομμάτων για τις εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας, ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, θα συναντηθεί με τους εκπροσώπους των κομμάτων. Στο επίκεντρο της συνάντησης θα βρεθούν η επιδημιολογική κατάσταση της χώρας και οι εμβολιασμοί για την COVID-19.

Στη συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί στο υπουργείο Υγείας στις 14:00, θα συμμετάσχουν ο γγ Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου και ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων