18/11/2020 18/11/2020 “Η Μελίνα, ο Παναγιώτης, η Ιουλιέττα, η Αναστασία, η Μαρία: όλοι μαθητές του Γυμνασίου Μεγίστης του ακριτικού μας Καστελλόριζου!” αναφέρει η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως σε επίκαιρη ανάρτησή της. “Τους «επισκέφθηκα» σήμερα διαδικτυακά την ώρα που έκαναν μάθημα Γεωμετρίας. Συζητήσαμε την εμπειρία τους από την τηλεκπαίδευση, το πως έχουν προσαρμοστεί στα νέα...
18 Νοεμβρίου, 2020 - 15:00
Τελευταία ενημέρωση: 18/11/2020 - 15:06

Τους “επισκέφθηκε” διαδικτυακά την ώρα της Γεωμετρίας

Διαδώστε:
Τους “επισκέφθηκε” διαδικτυακά την ώρα της Γεωμετρίας
“Η Μελίνα, ο Παναγιώτης, η Ιουλιέττα, η Αναστασία, η Μαρία: όλοι μαθητές του Γυμνασίου Μεγίστης του ακριτικού μας Καστελλόριζου!” αναφέρει η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως σε επίκαιρη ανάρτησή της. “Τους «επισκέφθηκα» σήμερα διαδικτυακά την ώρα που έκαναν μάθημα Γεωμετρίας. Συζητήσαμε την εμπειρία τους από την τηλεκπαίδευση, το πως έχουν προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, πως προχωράνε την ύλη. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τίποτε δεν μπορεί να υποκαταστήσει τη δια ζώσης διδασκαλία. Όσο όμως λόγοι δημόσιας υγείας επιβάλλουν την αναστολή λειτουργίας των σχολείων, μέλημά μας είναι να συνεχιστεί η εκπαιδευτική διαδικασία όσο πιο απρόσκοπτα γίνεται μέσω της τεχνολογίας”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων