17/09/2020 17/09/2020 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεξικού και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ίμβρου και Τενέδου συνάντησε σήμερα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κα. Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ενημερώθηκε για το έργο των Μητροπόλεων.  Συγκεκριμένα στη συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεξικού, Υπέρτιμο και Έξαρχο Κεντρικής Αμερικής και Νήσων Καραϊβικής κ. Αθηναγόρα, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου ενημερώθηκε για το σημαντικό ιεραποστολικό...
17 Σεπτεμβρίου, 2020 - 16:47
Τελευταία ενημέρωση: 17/09/2020 - 21:31

Συναντήθηκε με Μητροπολίτες η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Διαδώστε:
Συναντήθηκε με Μητροπολίτες η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεξικού και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ίμβρου και Τενέδου συνάντησε σήμερα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κα. Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ενημερώθηκε για το έργο των Μητροπόλεων. 

Συγκεκριμένα στη συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεξικού, Υπέρτιμο και Έξαρχο Κεντρικής Αμερικής και Νήσων Καραϊβικής κ. Αθηναγόρα, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου ενημερώθηκε για το σημαντικό ιεραποστολικό έργο που επιτελείται σε 14 χώρες αρμοδιότητάς του, όπου σήμερα διαβιούν περίπου 500.000 Χριστιανοί Ορθόδοξοι.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Τη Β. Χίσλοπ υποδέχτηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

 

Κατά τη συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ίμβρου και Τενέδου Υπέρτιμο και Έξαρχο Αιγαίου Πελάγους κ. Κύριλλο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας υποδέχτηκε και την συνοδεία του Μητροπολίτου, δηλαδή τους προέδρους των Συλλόγων Ιμβρίων Αθηνών και Θεσσαλονίκης κ. Πούλαδο και Σταματίδη.

Η κυρία Σακελλαροπούλου συνεχάρη τον Μητροπολίτη Κύριλλο για την εκλογή του και την ενθρόνισή του, τον περασμένο Ιούλιο, παρουσία της ΑΘΠ του Οικουμενικού Πατριάρχη. Από την πλευρά του, ο Σεβασμιότατος ενημέρωσε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την κατάσταση στην Ίμβρο και τις ανάγκες των ελληνικών σχολείων που επαναλειτούργησαν το 2017 και σήμερα φιλοξενούν 60 μαθητές.

 

 

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ – Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος νέος Γενικός Γραμματέας της Δ.Σ.Ο.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων