06/10/2021 06/10/2021 Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού παρέπεμψε για πειθαρχικό παράπτωμα ανώτερους αξιωματικούς της Δυτικής στρατιωτικής διοίκησης, για την απόφαση τους να στείλουν τιμητικό άγημα στη γαμήλια τελετή του απογόνου της δυναστείας των Ρομανόφ την περασμένη Παρασκευή, μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο Ria Novosti, επικαλούμενο πηγή του υπουργείου. Σύμφωνα με την πηγή, ο υπουργός παρέπεμψε για πειθαρχικό...
06 Οκτωβρίου, 2021 - 19:16
Τελευταία ενημέρωση: 06/10/2021 - 19:23

Τους τιμώρησε γιατί έστειλαν άγημα στους γάμους των Ρομανόφ

Διαδώστε:
Τους τιμώρησε γιατί  έστειλαν άγημα στους γάμους των Ρομανόφ

Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού παρέπεμψε για πειθαρχικό παράπτωμα ανώτερους αξιωματικούς της Δυτικής στρατιωτικής διοίκησης, για την απόφαση τους να στείλουν τιμητικό άγημα στη γαμήλια τελετή του απογόνου της δυναστείας των Ρομανόφ την περασμένη Παρασκευή, μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο Ria Novosti, επικαλούμενο πηγή του υπουργείου.

Σύμφωνα με την πηγή, ο υπουργός παρέπεμψε για πειθαρχικό παράπτωμα αξιωματούχους της Δυτικής στρατιωτικής διοίκησης επειδή έστειλαν το τιμητικό άγημα στην τέλεση γάμου που πραγματοποιήθηκε στο ναό του Αγίου Ισαάκ της Αγίας Πετρούπολης. Η ίδια πηγή προσέθεσε ότι προηγουμένως διενεργήθηκε ένορκη διοικητική εξέταση κατά την οποία διαπιστώθηκαν παραβιάσεις των κανονισμών του υπουργείου Άμυνας που αφορούν στο τιμητικό άγημα. Νωρίτερα, στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης υπήρξαν δημοσιεύματα για διεξαγωγή ένορκης διοικητικής εξέτασης για τη συμμετοχή του τιμητικού αγήματος στους γάμους του απογόνου των Ρομανόφ.

Την 1η Οκτωβρίου στον ναό του Αγία Ισαάκ στην Αγία Πετρούπολη τελέσθηκαν οι γάμοι του Γκεόργκι Ρομανόφ, που θεωρείται απόγονος της δυναστείας των Ρομανόφ και της Ιταλίδας Ρεμπέκα Μπεταρίνι, που είναι κόρη του Ιταλού πρέσβη στο Βέλγιο. Στη γαμήλια τελετή παρέστησαν εκπρόσωποι 20 βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης.

 

 

ΑΠΕ ΜΠΕ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων