05/08/2020 05/08/2020 Κατά 40,87% αυξήθηκαν τα εγκλήματα κατά των Χριστιανών στην Ινδία, σύμφωνα με νέα έκθεση που δόθηκε στη δημοσιότητα. Παρά την πανδημία και την καραντίνα που επεβλήθη στη χώρα τον περασμένο Μάρτιο οι διώξεις εναντίον του Χριστιανικού πληθυσμού εντάθηκαν, με στόχο κυρίως χήρες και ορφανά που αποτελούν τις πλέον ευάλωτες ομάδες. Επιπλέον, πολλές τοπικές αρχές αρνούνται...
05 Αυγούστου, 2020 - 9:13
Τελευταία ενημέρωση: 05/08/2020 - 9:02

Τραγικές ώρες για τους Χριστιανούς στην Ινδία

Διαδώστε:
Τραγικές ώρες για τους Χριστιανούς στην Ινδία

Κατά 40,87% αυξήθηκαν τα εγκλήματα κατά των Χριστιανών στην Ινδία, σύμφωνα με νέα έκθεση που δόθηκε στη δημοσιότητα. Παρά την πανδημία και την καραντίνα που επεβλήθη στη χώρα τον περασμένο Μάρτιο οι διώξεις εναντίον του Χριστιανικού πληθυσμού εντάθηκαν, με στόχο κυρίως χήρες και ορφανά που αποτελούν τις πλέον ευάλωτες ομάδες.

Επιπλέον, πολλές τοπικές αρχές αρνούνται εν μέσω πανδημίας, την παροχή τόσο επισιτιστικής όσο και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης σε Χριστιανούς.
Όπως τονίζεται στην έκθεση, οι αριθμοί αυτοί δεν είναι παρά η κορυφή του παγόβουνου καθώς πολλοί είναι αυτοί που δεν καταγγέλλουν τις επιθέσεις που δέχονται, καθώς φοβούνται.
Το 21% των επιθέσεων εναντίον χριστιανών πραγματοποιήθηκαν στην πλέον πυκνοκατοικημένη ομόσπονδη πολιτεία της Ινδίας, την Ουτάρ Πραντές
Δολοφονίες, βιασμοί, κοινωνικός αποκλεισμός, απειλές, ξυλοδαρμοί, καύση σπιτιών και εκκλησιών και απαγόρευση χρήσης κοινών πηγών νερού είναι το σκηνικό που συνθέτει την τραγική καθημερινότητα για όσους πιστεύουν στον Ιησού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων