14/06/2023 15/06/2023 Σε κήρυξη τριήμερου εθνικού πένθους για τα θύματα του πολύνεκρου ναυαγίου που σημειώθηκε ανοιχτά της Πύλου την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023, προχώρησε ο Πρωθυπουργός Ιωάννης Σαρμάς, όπως ανακοινώθηκε από το Γραφείο του. Tο τριήμερο εθνικό πένθος που κήρυξε σήμερα, Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023, ο Πρωθυπουργός θα λήξει τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 16 Ιουνίου 2023. Κανονικά...
14 Ιουνίου, 2023 - 21:17
Τελευταία ενημέρωση: 15/06/2023 - 2:48

Τριήμερο εθνικό πένθος για τα θύματα του ναυαγίου ανοιχτά της Πύλου

Διαδώστε:
Τριήμερο εθνικό πένθος για τα θύματα του ναυαγίου ανοιχτά της Πύλου

Σε κήρυξη τριήμερου εθνικού πένθους για τα θύματα του πολύνεκρου ναυαγίου που σημειώθηκε ανοιχτά της Πύλου την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023, προχώρησε ο Πρωθυπουργός Ιωάννης Σαρμάς, όπως ανακοινώθηκε από το Γραφείο του.

Tο τριήμερο εθνικό πένθος που κήρυξε σήμερα, Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023, ο Πρωθυπουργός θα λήξει τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 16 Ιουνίου 2023.

Κανονικά θα διεξαχθούν οι Πανελλαδικές, οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις των Γυμνασίων και των Λυκείων, καθώς και οι εξετάσεις της ειδικής περιόδου των ΕΠΑΛ και ΓΕΛ και ΙΕΚ κατά τη διάρκεια του τριήμερου εθνικού πένθους, ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων. Κανονικά θα πραγματοποιηθεί και ο προγραμματισμός για την ημέρα λήξης μαθημάτων στα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης την Πέμπτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γραφείου του Πρωθυπουργού:

«Ο Πρωθυπουργός κήρυξε Εθνικό Πένθος από σήμερα Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023 ως τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 16 Ιουνίου 2023 για τα θύματα του σημερινού τραγικού ναυαγίου στα διεθνή ύδατα δυτικά της Ελλάδας, με τη σκέψη και σε όλα τα θύματα των αδίστακτων διακινητών που εκμεταλλεύονται την ανθρώπινη δυστυχία.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στους 79 οι νεκροί μετανάστες στο ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου

Η Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας για το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για το ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου: «Eύχομαι και προσεύχομαι η σημερινή τραγωδία να είναι επιτέλους η τελευταία»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων