13/09/2019 13/09/2019 Την Παρασκευή  13 Σεπτεμβρίου 2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος τέλεσε τρισάγιο στον μακαριστό προκάτοχο του, Μητροπολίτη Λαρίσης και Πλαταμώνος κυρό Σεραφείμ Ορφανό, τριάντα ακριβώς χρόνια από την εκδημία του.     Ο μακαριστός κυρός Σεραφείμ αναπαύεται στο παλαιό Κοιμητήριο της πόλεως, όπισθεν του Ιερού Βήματος της ενορίας των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, ομού...
13 Σεπτεμβρίου, 2019 - 15:48
Τελευταία ενημέρωση: 13/09/2019 - 17:17

Τρισάγιο στον μακαριστό Λαρίσης κυρό Σεραφείμ

Διαδώστε:
Τρισάγιο στον μακαριστό Λαρίσης κυρό Σεραφείμ

Την Παρασκευή  13 Σεπτεμβρίου 2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος τέλεσε τρισάγιο στον μακαριστό προκάτοχο του, Μητροπολίτη Λαρίσης και Πλαταμώνος κυρό Σεραφείμ Ορφανό, τριάντα ακριβώς χρόνια από την εκδημία του.

 

 

Ο μακαριστός κυρός Σεραφείμ αναπαύεται στο παλαιό Κοιμητήριο της πόλεως, όπισθεν του Ιερού Βήματος της ενορίας των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, ομού μετά των αοιδίμων Μητροπολιτών Λαρίσης κυρών Νεοφύτου Πετρίδη του από Σερρών, Αρσενίου Αφεντούλη του από Στρωμνίτσης & Τιβεριουπόλεως και Δημητρίου Θεοδόση του από Γυθείου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων