08/08/2021 08/08/2021 Στον τάφο όπου αναπαύεται στην Καστοριανή γη το σεπτό σώμα του κεκοιμημένου μακαριστού Μητροπολίτου Καστορίας κυρού Σεραφείμ μετέβη χθες, Σάββατο, 7 Αυγούστου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμορίου κ. Νικηφόρος, Ηγούμενος της Πατριαρχικής Ιεράς Μονής Βλατάδων. Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος, ευρισκόμενος στην πόλη της Καστοριάς για τον εορτασμό του Αγίου Νικάνορα, θέλησε να μεταβεί, να προσκυνήσει και να...
08 Αυγούστου, 2021 - 21:17
Τελευταία ενημέρωση: 08/08/2021 - 21:44

Τρισάγιο στον τάφο του μακαριστού Καστορίας από τον Ηγούμενο της Μονής Βλατάδων

Διαδώστε:
Τρισάγιο στον τάφο του μακαριστού Καστορίας από τον Ηγούμενο της Μονής Βλατάδων

Στον τάφο όπου αναπαύεται στην Καστοριανή γη το σεπτό σώμα του κεκοιμημένου μακαριστού Μητροπολίτου Καστορίας κυρού Σεραφείμ μετέβη χθες, Σάββατο, 7 Αυγούστου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμορίου κ. Νικηφόρος, Ηγούμενος της Πατριαρχικής Ιεράς Μονής Βλατάδων.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος, ευρισκόμενος στην πόλη της Καστοριάς για τον εορτασμό του Αγίου Νικάνορα, θέλησε να μεταβεί, να προσκυνήσει και να τελέσει Τρισάγιο στον τάφο του μακαριστού Ιεράρχου της Καστοριάς, υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του, καθώς λόγω των αυστηρών υγειονομικών μέτρων δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην Εξόδιο Ακολουθία.

Τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Βλατάδων, Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αμορίου κ. Νικηφόρο, συνόδευσε στον Τάφο του πολύκλαυστου Ιεράρχη, ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Νικόλαος Γιαννουσάς.

Πηγή: ditikostipos.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων