14/04/2023 14/04/2023 Το Σωματείο Ιεροψαλτών Νομού Τρικάλων Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός σήμερα τέλεσε τρισάγιο στο μνημείο του Ιεροψάλτη που βρίσκεται έμπροσθεν του ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου εκ Μετσόβου Τρικάλων υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των αειμνήστων Ιεροψαλτών του Νομού Τρικάλων, των θεαρέστως ανά τους αιώνας κοσμησάντων τα ιερά Αναλόγια. Το τρισάγιο τέλεσε ο προϊστάμενος του ως άνω...
14 Απριλίου, 2023 - 20:15
Τελευταία ενημέρωση: 14/04/2023 - 18:22

Τρισάγιο στους κεκοιμημένους ιεροψάλτες από το Σωματείο Ιεροψαλτών Τρικάλων

Διαδώστε:
Τρισάγιο στους κεκοιμημένους ιεροψάλτες από το Σωματείο Ιεροψαλτών Τρικάλων

Το Σωματείο Ιεροψαλτών Νομού Τρικάλων Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός σήμερα τέλεσε τρισάγιο στο μνημείο του Ιεροψάλτη που βρίσκεται έμπροσθεν του ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου εκ Μετσόβου Τρικάλων υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των αειμνήστων Ιεροψαλτών του Νομού Τρικάλων, των θεαρέστως ανά τους αιώνας κοσμησάντων τα ιερά Αναλόγια.

Το τρισάγιο τέλεσε ο προϊστάμενος του ως άνω ιερού ναού πρωτοπρ. Δημήτριος Κυρίτσης. Παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος και μέλη του ΔΣ καθώς και ιεροψάλτες.

“Πάντων των κεκοιμημένων Ιεροψαλτών, των ευλαβώς διακονησάντων εν τοις Ιεροίς Ναοίς της καθ’ ημάς Ορθοδόξου Εκκλησίας. Αιωνία η μνήμη”, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου του Σωματείου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων