27/10/2021 27/10/2021 Μεταβολές θα υπάρξουν την Πέμπτη 28/10, λόγω της παρέλασης, στα δρομολόγια των μέσων μαζικής μεταφοράς. Με εντολή της ΕΛΑΣ, ο σταθμός του Μετρό «Φιξ» θα κλείσει στις 8 το πρωί και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτόν χωρίς στάση. Επίσης, τα δρομολόγια του τραμ από τις 8 το πρωί έως τη λήξη της παρέλασης, θα έχουν...
27 Οκτωβρίου, 2021 - 22:36

Τροποποιήσεις στα δρομολόγια των ΜΜΜ λόγω παρέλασης

Διαδώστε:
Τροποποιήσεις στα δρομολόγια των ΜΜΜ λόγω παρέλασης

Μεταβολές θα υπάρξουν την Πέμπτη 28/10, λόγω της παρέλασης, στα δρομολόγια των μέσων μαζικής μεταφοράς. Με εντολή της ΕΛΑΣ, ο σταθμός του Μετρό «Φιξ» θα κλείσει στις 8 το πρωί και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτόν χωρίς στάση. Επίσης, τα δρομολόγια του τραμ από τις 8 το πρωί έως τη λήξη της παρέλασης, θα έχουν τερματικό σταθμό τη στάση.

Μεταβολές θα υπάρξουν από τις 9:00 π.μ. έως και το τέλος της παρέλασης, στα δρομολόγια των λεωφορείων και τρόλεϊ που διέρχονται από το κέντρο της Αθήνας, αλλά και από τα κέντρα άλλων δήμων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων