15/08/2021 15/08/2021 «Ο λαός μας τιμά σήμερα την Παναγία. Τη μάνα που δεν εγκαταλείπει κανέναν σε δύσκολες ώρες. Την καταφυγή των αδύναμων, των κυνηγημένων, των απελπισμένων», αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτηση του στο Facebook. «Στήριγμα και απαντοχή αυτές τις μέρες της φωτιάς, για πιστούς και μη, που αισθάνονται αβοήθητοι από κείνους που θα έπρεπε να τους...
15 Αυγούστου, 2021 - 13:15
Τελευταία ενημέρωση: 15/08/2021 - 14:10

Τσίπρας: «Τιμάται σήμερα η μάνα που δεν εγκαταλείπει κανέναν»

Διαδώστε:
Τσίπρας: «Τιμάται σήμερα η μάνα που δεν εγκαταλείπει κανέναν»

«Ο λαός μας τιμά σήμερα την Παναγία. Τη μάνα που δεν εγκαταλείπει κανέναν σε δύσκολες ώρες. Την καταφυγή των αδύναμων, των κυνηγημένων, των απελπισμένων», αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτηση του στο Facebook.

«Στήριγμα και απαντοχή αυτές τις μέρες της φωτιάς, για πιστούς και μη, που αισθάνονται αβοήθητοι από κείνους που θα έπρεπε να τους βοηθήσουν», σημειώνει.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εκφράζει «ευχές για δύναμη και κουράγιο σε όλους, και κυρίως σε όσους δοκιμάζονται αυτόν τον σκληρό Δεκαπενταύγουστο», ενώ συνοδεύει την ανάρτησή του με μια φωτογραφία από την Παναγία την Καταφυγιώτισσα του Δημήτρη Μυταρά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων